Malatya Bina Çöktü : ABD’nin baÅŸkenti Washington’da inÅŸaat halindeki bina çöktü / Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen .

Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Binada tadilat yaptırdığı belirlenen iş . Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen .

Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. ABD'de 12 katlı bina çöktü, 99 kiÅŸiden haber yok
ABD'de 12 katlı bina çöktü, 99 kişiden haber yok from www.kanalt.com
Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Malatya'da bir binada göçük meydana geldi. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen .

Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen .

Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. Malatya'da bir binada göçük meydana geldi. Binada tadilat yaptırdığı belirlenen iş . Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . İhbar üzerine olay yerine çok . Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi.

Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . İhbar üzerine olay yerine çok . · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. ABD'de 12 katlı bina çöktü, 99 kiÅŸiden haber yok
ABD'de 12 katlı bina çöktü, 99 kişiden haber yok from www.kanalt.com
İhbar üzerine olay yerine çok . Malatya'da bir binada göçük meydana geldi. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Binada tadilat yaptırdığı belirlenen iş . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar .

Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi.

Malatya'da bir binada göçük meydana geldi. Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. İhbar üzerine olay yerine çok . İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan .

Binada tadilat yaptırdığı belirlenen iş . Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Malatya'da bir binada göçük meydana geldi. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi.

Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Deprem Nedeniyle Hasarlı Olan Bina Yıkım Esnasında Çöktü
Deprem Nedeniyle Hasarlı Olan Bina Yıkım Esnasında Çöktü from www.manisagundemhaber.com
Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . İhbar üzerine olay yerine çok . Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Malatya'da bir binada göçük meydana geldi. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı.

İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü.

Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Binada tadilat yaptırdığı belirlenen iş . Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı.

Malatya Bina Çöktü : ABD’nin baÅŸkenti Washington’da inÅŸaat halindeki bina çöktü / Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen .. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı.

0 Response to "Malatya Bina Çöktü : ABD’nin baÅŸkenti Washington’da inÅŸaat halindeki bina çöktü / Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel